Nieuwbouw

21-01-2021
Op naar de nieuwbouw Buiksloterweg

Hieronder een filmpje over de nieuwbouw die gaat komen!

 

 

16-12-2020
Update nieuwbouw

De plannen voor de nieuwbouw worden steeds duidelijker. Hier zie je een afbeelding van de kavel, de plek waar de nieuwbouw komt. Je ziet dat onze nieuwe school (voortgezet onderwijs) rechts op de kavel gebouwd gaat worden. Op de hoek van de Meidoornweg met het Hagedoornplein. Naast een nieuwe school voor ons worden er ook een sporthal, basisschool, kinderdagverblijf en een aantal woningen gebouwd.

De architect die de school gaat ontwerpen is BDP. Vanaf januari gaat BDP samen met de betrokken teams die in de nieuwbouw komen, nadenken over hoe de school eruit moet komen te zien. Daarna maakt BDP een ontwerp.

18-06-2020

De nieuwe Havo krijgt nieuwbouw! Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee. De nieuwbouw komt op dezelfde plek als waar onze school nu gevestigd is. In de nieuwbouw komt niet alleen De nieuwe Havo, maar ook het Vox College, het Bredero Beroepscollege, een basisschool, een Integraal Kindcentrum en een sporthal.

Wanneer de bouw gaat starten, is momenteel nog niet bekend. Daarover zal in de komende maanden meer duidelijkheid komen. We streven er naar zo snel mogelijk starten. De verwachting is nu, dat de nieuwbouw over een jaar of 3 klaar zal zijn. We hopen in schooljaar 2023/2024 in ons nieuwe gebouw onderwijs te kunnen geven.

In de zomervakantie van 2021 gaan wij tijdelijk verhuizen, zodat het huidige schoolgebouw gesloopt kan worden en daarna de nieuwbouw kan starten.

We zullen tijdelijk verhuizen naar het schoolgebouw van het Bredero Beroepscollege dat ook deel uitmaakt van onze scholengroep (het VOvA). Het gebouw wordt daarop aangepast en krijgt voor elke school een eigen ingang.
Het is een logische keuze om de leerlingen van De nieuwe Havo, het Vox College en het Bredero Beroepscollege tijdelijk samen gebruik te laten maken van dit gebouw, omdat we in de nieuwbouw ook gaan samenwerken in één gebouw.